CMM este o companie de telecomunicații care oferă telefoane și accesorii mobile, software, periferice IT, tonere și cartușe imprimantă si îți oferim șansa de a alege produsul dorit dintr-o varietate de opțiuni.

CLOUD

Unul dintre avantajele noastre este faptul ca distribuim produse unice pe piata romaneasca si aici amintim de softul celor de la UNFIEDFACTORY, inteligenta artificiala dusa la limite, sau softul revolutionar al celor de la Impelsys.

MOBILES

Ca unic distribuitor al brand-ului Karbonn, am intrat pe piețele din România, Bulgaria, Serbia și Polonia pentru a pune la dispoziție clienților noștri noi produse, complet adaptate noilor cerințe ale utilizatorilor de telefoane mobile.

MORE

La CMM încercăm constant să anticipăm nevoile consumatorilor, în portofoliul nostru poți găsi și alte brand-uri care îți fac viața mai ușoară și care, totodată, se plasează în topul competitorilor: Esperanza, Ibox, Tracer și Activejet, Vakomtek.

De ce noi ?

Unul dintre avantajele noastre este faptul că importam și distribuim produse unice pe piața românească (Karbonn, STK, Blaupunkt), punând la dispoziție o gamă largă de brand-uri. CMM îți oferă șansa de a alege produsul dorit dintr-o varietate de opțiuni. Partenerii noștri, care au ales să creadă și să susțină ideea noastră, activează la nivel internațional. Astfel, îți aducem mai aproape produse de telecomunicații de înaltă calitate la prețuri accesibile.Povestea noastră s-a conturat într-o friguroasă iarnă a anului 2013, când Cloud & Mobiles & More a trecut de la o simplă idee la un business. Acum 5 ani, Alin Șerban, actualul CEO CMM, a inovat piața românească cu produsele mobile importate. Până în prezent, în județul Timiș se întâmplă lucruri mărețe!

Ca unic distribuitor al brand-ului Karbonn, am intrat pe piețele din România, Bulgaria, Serbia și Polonia pentru a pune la dispoziție clienților noștri produse aflate într-un proces de inovare continuu, complet adaptate cerințelor care evoluează mereu ale utilizatorilor de telefoane mobile. Experiența brand-ului Karbonn de a introduce pe piața produse calitative la prețuri competitive a reprezentat punctul nostru forte în dialogul comercial cu piețele pe care le-am abordat.

Cum la CMM, încercăm constant să anticipăm nevoile consumatorilor, în portofoliul nostru poți găsi și alte brand-uri care îți fac viața mai ușoară și care, totodată, se plasează în topul competitorilor: Esperanza, Ibox, Tracer și Activejet, Vakomtek.

Prin Blaupunkt și STK, în cazul cărora suntem unici distribuitori în țara noastră, am reușit să facem accesibile românilor calitatea germană și inovația britanică, care combină design-ul funcțional cu inovația și atenția la detalii totul pentru a putea deservi cât mai bine utilizatorul modern de telefonie mobilă.

Știai că?

Devino Partener CMM

Esti interesat sa iti imbogatesti portofoliul actual cu branduri cunoscute de telefoane mobile, periferice si accesorii IT, consumabile sau chiar parte de Software? Te intereseaza o colaborare de incredere si de lunga durata, fara intermedieri, cu livrare maxima in 48 de ore?

Daca raspunsul la intrebarile de mai sus este DA, nu ezita sa ne contactezi.